Waarom Spray-Tanning?

Spray-Tanning is een slim alternatief voor de zon en zonnebank, omdat het in tegenstelling tot zonnen, goed is voor je huid. Het geef je in 10 minuten een prachtig bruine teint, je voelt je fantastisch en zo zie je er ook uit. 

Wat is een Spray-Tanning?

Tijdens de Spray-Tan behandeling sta je in een speciale ‘Tanning booth’, je krijgt een haarnet op en sticky feet onder je voeten zodat de voetzolen niet verkleuren! Deborah werkt met de Tanning lotions van onder andere Minetan & Siennasol. De vloeistof wordt aangebracht met de Maximist Pro. Dit apparaat vernevelt super fijn waardoor er absoluut geen strepen/vlekken kunnen ontstaan. De Spray-Tan lotions bevatten onder andere Aloë vera, vitamine E en hydraterende bestanddelen. Spray-Tanning is dus ook nog eens voedend voor jouw huid! Beiden hebben een organic basis, hierdoor heb je dus ook een minimale kans op irritaties en allergische reacties.

Spray-Tanning is geen verf. De Tanning lotion bevat het actieve ingredient DHA dat reageert op de aminozuren in de hoornlaag van je huid. DHA is een natuurlijke grondstof gewonnen uit suikerbieten/suikerriet. DHA is er in verschillende concentratie-percentages van 8 tot 20%. 

booth

Je staat circa 10-15 minuten in deze “Tanning booth”

Een Spray-Tanning duurt zo’n 10-15 minuten, hou rekening met extra tijd i.v.m. aan/uitkleden en eventuele vragen en uitleg!

Vele sterren zijn al verslaafd aan deze gezonde vorm van bruin worden! Zoals Beyoncé, Rihanna, Jeniffer Aniston, Lady Gaga, Leonardo Dicaprio, Kylie & Danie Minogue en nog vele anderen!!
Kijk naar de sterren….en maak een afspraak!

Deborah’s Spray-Tanning geeft je een natuurlijk bruine teint en maakt je droom waar.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *