Mon Amie Collageen Tower

Binnen 20 minuten sunkissed én getraind door de Mon Amie collageen Tower met VibroNano plaat!

Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, niet? Bij All About Tanning in Rotterdam is het toch echt mogelijk! Hier vind je namelijk de eerste ‘Mon Amie Collageen Tower’ in de Benelux. Zowel de Brazilian Tanning sessie als collageen sessie in het collarium wordt gecombineerd met een workout met de VibroNano plaat van het merk Megasun. Hierdoor stap je naast gebruind dus ook getraind in korte tijd de cabine weer uit.

Wat is een collarium?

De Mon Amie collageen tower is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van bruining en huidverzorging. Een collarium lijkt op een zonnebank zoals je hem kent, maar door de nieuwste technologie kan je bij All About Tanning nu nóg verantwoorder en veiliger zonnen, met extra voordelen van collageenstimulatie. In tegenstelling tot een ‘gewone’ zonnebank die enkel gebruik maakt van UV-licht, wordt dit in een collarium gecombineerd met rood licht, ofwel collageen lampen. Deze combinatie zorgt ervoor dat naast het bruinen de reproductie van collageen en elastine, de stoffen die zorgen voor een strakke en gezonde huid, wordt geactiveerd. Het collarium biedt dus een gezonder alternatief voor het bruinen van de huid, omdat er gecontroleerder en korter gezond kan worden dan buiten of in een gewone zonnebank.

Collarium Mon Amie Collageen Tower

De belangrijkste voordelen van een collarium

Anti-aging-effecten voor je huid

Doordat het collarium de aanmaak van collageen stimuleert tijdens het tannen heeft het een anti-aging-effecten voor je huid. Hierdoor worden lijntjes en rimpels zichtbaar verminderd.

Wondgenezing wordt bevordert

Wondgenezing wordt bevordert doordat een sessie een positieve invloed heeft op de huidcellen en regeneratie van een gezonde huid. We raden altijd aan om eerst te overleggen met je eigen huidspecialist.

Gewrichtsgezondheid wordt verbeterd

De spier-, skelet- en gewrichtsgezondheid wordt verbeterd door de stimulatie van collageenaanmaak en de positieve invloed daarvan op het gewrichtskraakbeen.

Gecontroleerder en veiliger

Het collarium maakt het mogelijk een stuk gecontroleerder en veiliger te zonnen dan in een zonnestudio of buiten.

Profiteer van alle voordelen van een workout

Tijdens de VibroNano trainingssessie profiteer je van alle voordelen van een workout; de spieren in de buik, benen en onderrug worden gestimuleerd zonder belasting van de gewrichten. Ook wordt de bloedstroom verhoogd, vetverbranding wordt gestimuleerd, fysieke prestaties worden versterkt en spieropbouw wordt bevorderd.

Positieve resultaten geleverd bij huidziekten

Het gebruik van het collarium heeft bewezen positieve resultaten geleverd bij huidziekten zoals neurodermitis, acné, psoriasis en pigmentstoornissen. Huidtherapeuten, huisartsen en dermatologen raadden om deze reden dit soort sessies en behandelingen steeds vaker aan. We raden altijd aan om eerst te overleggen met je eigen huidspecialist.

Geen witte drukpunten na je sessie

Waar je bij een normale zonnebank door drukpunten als je op de plaat ligt nooit volledig egaal bruin wordt, heb je bij het gebruik van de Mon Amie Tower nooit last van witte drukpunten na je sessie. Het collarium is namelijk een staande cabine.