PER 1 OKTOBER 2017 wordt het al eerder benoemde beleid betreffende het tannen van atleten definitief en onherroepelijk doorgevoerd. Dit betekent dat er op alle NBBF en NBBF under auspiciën wedstrijden niet meer tijdens de wedstrijd getanned mag worden.

Het Self tannen moet dus thuis gebeuren. Wanneer je gebruik maakt van één van de door de NBBF/IFBB goedgekeurde tanning merken zoals Pro Tan dan zal de tanning niet meer afgeven en kun je deelnemen. Gebruik je tanning die op de wedstrijd nog afgeeft dan zal de wedstrijd commissaris of een van de officials je verzoeken deze tanning te verwijderen. Verkeerde tanning kan leiden tot uitsluiting. Op de wedstrijd is er de mogelijkheid tegen betaling om gebruik te maken van aanwezige spraytan voorziening.

U kunt ook kiezen voor een Pro Tan D.i.y kit voor thuis gebruik of de wedstrijd tanning laten aanbrengen bij Deborah’s spray tan Rotterdam. Beide opties worden hieronder toegelicht.

* Self tanning/ D.i.y kits, in de webshop van Deborah’s spray tan Rotterdam kunt u alle Pro Tan producten kopen die u nodig heeft om thuis de perfecte wedstijd tan te creëren. De Pro Tan producten zijn verdeeld in 4 stappen, van prep tot stage finish.

* Wedstrijd tan laten aanbrengen in de salon (2 dagen).

Hiervoor dient u de dag voor de wedstrijd langs te komen voor de 1ste laag Pro Tan overnight Competition tan, deze laag laat u zitten tot de volgende ochtend, in deze tijd mag u niet nat worden en niet uw lichaam aanraken,  de tan moet inwerken/ontwikkelen. De volgende ochtend (de dag van de wedstrijd ) moet u de tanning snel met lauw water afspoelen. Dan komt u voor de 2de laag Pro Tan  naar de salon, na het aanbrengen en drogen van de 2de laag Pro Tan overnight Competition tan brengen we de top coat aan, hierbij kunt u kiezen uit Pro Tan physique bronzer of Pro Tan bodybuilder bronzer. U bent nu klaar voor de wedstrijd, op locatie kunt u zelf als u wilt nog een stap 4 stage finish product aanbrengen.

 

Prijzen:

Pro tan wedstrijds tanning laten aanbrengen in de salon zoals beschreven hierboven, kost 50,- totaal.

Prijzen van de Pro Tan self tan producten vind u in de webshop www.deborahsspraytanrotterdam.nl

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, stuurt u dan een e-mail naar info@deborahsspraytan.nl of stuur een whatsapp naar 06-14434105.

  

Wilt u de laatste nieuwtjes en acties niet missen, volgt u dan mijn Instagram account: https://www.instagram.com/deborahsspraytanrotterdam